Installera laddbox i Sundbyberg

Snabba installationer av laddboxar i Sundbyberg ⚡

Sugen pÄ en laddbox du enkelt kan nÄ frÄn din iPhone?
Eller bara en snygg lÄda som enkelt smÀlter in pÄ din husvÀgg?

Vi kan hjÀlpa dig hitta, installera och montera rÀtt laddbox för dina behov i Sundbyberg.

Du har alltid tillgÄng till experter pÄ 08Laddbox.

Du behöver alltid kunna ha full laddning nÀr du lÀmnar ditt hem oavsett vilken elbil du skaffar. Du behöver en laddbox för att kunna uppnÄ detta pÄ ett sÀtt som Àr smidigt, tryggt och kÀnns sÀkert.

Med bara nÄgra knapptryck kan du börja ladda din elbil hemma.

Vi har installerat mÄnga laddboxar i just Sundbyberg genom Ären. Det har gjort att vi blivit bÀttre pÄ det och numera kan kalla oss för experter.

VÄra erfarenheter gör att vi pÄ ett sÀtt som Àr bÄde tryggt och sÀkert kan ansluta och montera laddbox för bÄde privatpersoner och företag.

Sundbyberg Àr en stad med över 50 000 invÄnare. Trots detta Àr laddstationen vid Sundbybergs stadshus i stort sett den enda som Àr gratis.

PĂ„ parkeringsplatsen precis vid Sundbybergs stadshus pĂ„ Östra MadenvĂ€gen/GesĂ€llvĂ€gen hittas laddstationen – den bestĂ„r av 2 laddstolpar som drivs av solpaneler.

Utöver detta finns det förstĂ„s en del publika laddstationer som Ă€gs av företag – priserna för att anvĂ€nda dessa ökar förstĂ„s markant för varje Ă„r som gĂ„r.

Du kan med andra ord spara en del pengar om du Ă€r bosatt i Sundbyberg och Ă€ger en elbil genom att installera en laddbox för din elbil hemma. Du vet dessutom med dig att elbilen – som kanske Ă€r tĂ€nkt att anvĂ€ndas av familjen – alltid Ă€r laddad.

Laddboxinstallationer i Sundbyberg till ett fast pris

NĂ„got mĂ„nga av vĂ„ra kunder i Sundbyberg tycker Ă€r skönt Ă€r faktumet att alla vĂ„ra laddboxinstallationer enbart utförs till ett fast pris. Det förekommer aldrig nĂ„gra bekymmer nĂ€r vi lĂ€mnar ett prisförslag – allting Ă€r tydligt.

Vi hÄller lÄga priser pÄ installationer av laddboxar och det Àr dÀrmed i princip omöjligt att konkurrera ut oss pÄ pris. Behöver du installera en laddbox i Sundbyberg inom den nÀrmsta framtiden Àr vi definitivt ett bra val.

Vi Àr billiga, snabba och lÀmnar aldrig en kund missnöjd.

MĂ„nga familjer i Sundbyberg Ă€r tacksamma för laddboxarna vi installerat genom Ă„ren. Just varumĂ€rket Easee frĂ„n Norge har en laddbox som Ă€r extra populĂ€r just nu – dĂ€remot finns det mer insatta konsumenter i Sundbyberg som efterfrĂ„gar andra laddboxar som exempelvis Zaptech och Garo.

Vi anvÀnder oss enbart av produkter frÄn tillverkare som garanterar högsta kvalité.

Kunden kommer alltid först hos oss, som sagt.

Enbart elektriker som Ă€r behöriga utför installationen – och dessa Ă€r inga nybörjare vill vi lova. Vi tar ansvar för laddboxinstallationen frĂ„n start till slut, helt enkelt.

Du kan inte bli missnöjd ifall du anlitar oss.
Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt prisförslag.

Sen vi startade verksamheten Är 2020 har vi inte haft en enda kund i Sundbyberg som uttryckt nÄgot missnöje.

Vi sköter förstÄs pappersarbetet

Som du sĂ€kert hört kan man fĂ„ 50 % rabatt pĂ„ en installation av laddbox just nu. För att göra detta behöver du fylla i en blankett – nĂ„got vi mer Ă€n gĂ€rna hjĂ€lper dig med. Detta kallas Ă€ven för en skattereduktion – och vi Ă€r alltid tydliga med detta pĂ„ slutfakturan vid avslutad installation.

Pris för installation av laddbox i Sundbyberg landar oftast pĂ„ ungefĂ€r 6000-9000 kr – notera att detta pris alltsĂ„ Ă€r angivet efter skatteavdraget pĂ„ 50%.

Priset kan sjĂ€lvfallet Ă€ndras nĂ„gorlunda beroende pĂ„ just dina omstĂ€ndigheter – prisförslagen vi lĂ€mnar Ă€r alltid helt gratis dock.

Letar du efter en seriös firma som kan hjÀlpa dig med en installation av laddbox i Sundbyberg?

Tveka inte pÄ att kontakta oss!

Oavsett om du Àr en BRF, ett företag eller en privatperson lÀmnar vi gÀrna en gratis offert sÄ fort som möjligt.

Vi kan sannolikt hjÀlpa dig installera en laddbox i Sundbyberg redan i veckan.

Grattis till ditt nya köp av en elbil! TyvĂ€rr ligger infrastrukturen lite efter – i synnerhet i Sundbyberg som du kanske mĂ€rkt – varför en egen laddbox Ă€r ett utmĂ€rkt alternativ.

Flera kilometer frĂ„n centrala Sundbyberg, i Åkeshov, hittar du den nĂ€rmsta laddstolpen som kommunen tillhandahĂ„ller. Ingen nĂ€mnvĂ€rd infrastruktur för elbilsladdning finns utöver det i omrĂ„det – nĂ„got som gör att elbilsĂ€gare utan en laddbox installerad hemma fĂ„r svĂ„rare att ladda.

Sundbyberg Ă€r fyllt av kommersiella laddstationer – dock endast pĂ„ centrala platser. Det finns 3 stĂ€llen med snabbladdare i nĂ€rheten av Sundbyberg – Solna Kyrkby, Ulvsunda och Rissne.

Det kan vara vĂ€rt att investera i din alldeles egna laddbox med andra ord. Det gĂ€ller bara att vĂ€lja rĂ€tt modell – nĂ„got som inte alltid Ă€r lĂ€tt varför vi finns till din hjĂ€lp.

VÄra elektriker har hundratals elinstallationer under bÀltet och vet precis vad som krÀvs för att en installation ska bli sÀker.

Inte nog med det – vi vet precis vilken typ av laddboxar som klarar framtidsbehoven samhĂ€llet kommer att stĂ€lla.

2 funktioner Ă€r som alltid viktiga nĂ€r man övervĂ€ger att installera en laddbox hemma – att laddboxen kan leverar 22 kilowatt och att den Ă€ven klarar bĂ„de 1- och 3-fasladdning.

Dynamisk lastbalansering Ă€r ocksĂ„ ett mĂ„ste numera tycker vi – nĂ„got som förebygger att husets huvudsĂ€kring löser ut nĂ€r bilen laddas pĂ„ full effekt.

Skalbarhet Àr nÄgot annat rÀtt viktigt att ha i Ätanke. Det gör att du enkelt kan ladda mer Àn en bil frÄn en och samma laddbox.

Internetuppkoppling Ă€r ocksĂ„ allt mer viktigt för en laddbox att ha – dĂ„ kan den alltid uppdatera sig sjĂ€lv med den senaste mjukvaran och apparna.

OvanstĂ„ende funktioner ger dig en laddbox som Ă€r framtidssĂ€krad – du kan till och med byta elbil i framtiden vid behov och nyttja samma laddbox utan att behöva byta ut den.

Teknisk Specifikation – Easee 22 kW

 • Antal faser: 1-fas & 3-fas
 • Laddeffekt 1,4kW – 22kW
 • Kabel eller uttag: Uttag
 • IP-klass: IP54
 • Inbyggd energimĂ€tning: Ja
 • GodkĂ€nd för skatteavdrag: Ja
 • Jordfelsbrytare: Inbyggd jordfelsbrytare B
 • RFID: Ja
 • StĂ€llbar effekt: Ja
 • VarumĂ€rke: Easee
 • Lastbalansering: Nej
 • Appanslutning: Ja
 • Uppkoppling mot molnfunktion: Ja WIFI

Ladda bilen bidraget – ett investeringsstöd för BRF:er

Planerar du som BRF i Sundbyberg att installera laddstolpar?

Glöm dÄ inte möjligheten att du kan fÄ hela 50% av kostnaden avdragen via NaturvÄrdsverket. Namnet för det Àr Ladda bilen-bidraget och Àr nÄgot ni som BRF ansöker om pÄ NaturvÄrdsverkets webbplats.

För varje enskild laddstation kan du fÄ ett investeringsstöd som mest upp till 15.000 kronor (vÀrt att notera att maxtaket Àr satt till 50% av den totala investeringskostnaden).

Detta bidrag Ă€r unikt dĂ„ det bĂ„de omfattar material och arbete – nĂ„got som Ă€r unikt.

5 anledningar till att vÀlja oss:

 • Fast pris pĂ„ installation av laddbox i Sundbyberg ✅
 • Certifierade elektriker ✅
 • Vi försöker hitta tid samma vecka ✅
 • Kostnadsfri offert ✅
 • Upp till 50% i ROT-avdrag ✅

VĂ„r process ☑

 1. Vi kommer ut ut och inspekterar platsen dÀr du önskar att installera laddboxen.
 2. Vi ser till sÄ att sÀkringarna Àr de rÀtta och att elsystemet fungerar pÄ ett tillfredstÀllande sÀtt.
 3. Vi monterar och installerar laddboxen Ă„t er.
 4. Sedan Àr det bara att börja anvÀnda laddboxen som den Àr tÀnkt att anvÀndas.
 5. Vi ger er sedan Àven service pÄ vÄra laddboxar nÀr ni behöver det.

Vi hoppas verkligen du vĂ€ljer Team 08Laddbox.se för din nĂ€sta installation av elbilsladdare, laddbox eller laddstation i Sundbyberg 🙏

Hur gÄr installationen av en laddbox till hos er?

1. Vi bokar in en tid som passar.
2. En behörig elektriker hör av sig och utför installationen hos dig pÄ utsatt tid.
3. Vi ser till att bÄde laddbox och eventuell lastbalansering fungerar som den ska.
4. Vi lÄter dig veta nÀr laddboxen Àr installerad.

Hur lÄng tid tar installationen av en laddbox?

VÄra certifierade behöver oftast inte mer Àn en förmiddag pÄ sig att installera en laddbox.

Vad Àr lastbalansering för nÄgot?

Lastbalansering Àr lösningen pÄ att sÀkringen gÄr nÀr du laddar din elbil. Den gör att effekten nyttjas betydligt bÀttre kan man sÀga. Du klarar dig galant pÄ en 16A eller 20A huvudsÀkring med lastbalansering.

NÀr husets elförbrukning Àr hög, exempelvis pÄ dagen, sÄ hjÀlper lastbalanseringen i den bemÀrkelsen att laddboxen inte gÄr pÄ full effekt dÄ du samtidigt nyttjar annat i huset parellelt.

Med hjÀlp av lastbalansering kan du fÄ din laddbox att istÀllet nyttja det lediga utrymmet mellan förbrukningen i ditt hus och huvudsÀkringen.

Å andra sidan ges dĂ€remot mer effekt för laddning av din elbil nĂ€r ditt hushĂ„ll inte förbrukar lika mycket el – exempelvis under natten.

Fast eller lös kabel för laddboxen?

Vi rekommenderar de flesta av vÄra kunder en laddbox med en lös kabel. Naturligtvis har bÄda alternativen för- och nackdelar, och vi anser helt enkelt att en lös kabel erbjuder fler fördelar. Du kan helt sonika ta med dig en lös kabel nÀr du Àr ute och Äker med bilen.

Å andra sidan gĂ„r inte en kabel att lĂ„sa fast att stjĂ€la vilket kanske ocksĂ„ Ă€r nĂ„got du vĂ€rdesĂ€tter.

Oavsett vilken typ av kabel du vÀljer Àr en framtidssÀker laddbox svaret.

Notera att du kan behöva köpa en ny lös laddkabel ifall du exempelvis köper en ny bil och uttaget för att ladda den finns pÄ annan plats. Se bara till att den har rÀtt specifikationer för dina behov.

Vissa har oturen att backa över sina lösa kablar – skulle det ske slipper du höra av dig till en elektriker för hjĂ€lp utan kan helt sonika köpa en ny bara och dĂ€rmed sjĂ€lv byta ut kabeln vid behov.

Vad gÀller för grönt teknikavdrag?

Grön rot eller grönt teknikavdrag som det Ă€ven kallas gĂ€ller – som du sĂ€kert insett – bland annat installation av laddbox hemma. Det liknar rot- och rutavdraget mĂ„nga av oss redan Ă€r bekanta med. För bĂ„de material- och arbetskostnader kan du fĂ„ avdrag med upp till 50% förutsatt att du installerar en smart laddbox hemma i Stockholm.

Dock gĂ€ller endast avdraget ifall du köper bĂ„de laddbox och tjĂ€nst av samma leverantör – vilket sjĂ€lvfallet Ă€r nĂ„got vi pĂ„ 08Laddbox kan hjĂ€lpa dig med.

Notera vad avdraget inte omfattar: kostnader för resor, utrustning (verktyg exempelvis) eller nÄgon form av administration i samband med installationen.

Planerar du pÄ att installera solceller eller batterier nÄgon gÄng kan du nyttja Grön Rot-avdraget Àven dÄ.

VĂ„rt paket innehĂ„ll valfri laddbox samt installation och montering av den – vi gör alltid avdraget innan vi skickar fakturan till dig som kund.

För övrigt mÄste du Àga din lÀgenhet/ditt radhus/din villa för att kunna nyttja avdraget.

Hur lÄng Àr Àr leveranstid pÄ laddboxar?

Vi har bokstavligen talat alltid laddboxar pÄ lager varför vi ofta erbjuder installation inom 7 dagar. VÄrt mÄl Àr att bli den bÀsta och snabbaste laddboxinstallatören i Stockholm.

Vad Àr en smart laddbox för nÄgot?

En smart laddbox Ă€r helt enkelt en laddbox med en möjlighet att koppla upp sig mot internet. Detta gĂ„r att göra pĂ„ 3 olika sĂ€tt – antingen via kabel, 4G eller WiFi.

Det finns mĂ€ngder av smarta funktioner hos en smart laddbox – du kan bland annat enkelt se din elförbrukning samt mycket annan statistik som kan vara intressant ifall du Ă€ger en elbil.

Notera att det pĂ„ marknaden finns mĂ€nger av laddboxar som inte kan ansluta till internet – nĂ„got som gör att de inte Ă€r möjliga att anvĂ€nda det gröna ROT-avdraget för.

Den största fördelen med en laddbox uppkopplad mot internet Ă€r att du kan kontrollera den pĂ„ distans med enkelhet – exempelvis om du har en iPhone.

Du kan dessutom koppla pÄ diverse appar och tjÀnster för att ytterligare optimera din laddning vid behov. I framtiden öppnar du Àven upp för möjligheten att kunna koppla den till fördelaktiga, nya system som slÀpps.

Vilken laddbox bör man installera hemma?

Man utgĂ„r ofta frĂ„n sina nuvarande behov nĂ€r man vĂ€ljer att installera en laddbox. VĂ€lj en framtidssĂ€ker laddbox istĂ€llet. Försök förutspĂ„ din framtid och utgĂ„ frĂ„n dina framtida behov – det sparar dig mĂ€ngder av pengar i lĂ€ngden.

Laddboxar som klarar att leverar upp till 22kw samt klarar bĂ„de 1- och 3-fasladdning Ă€r en framtidssĂ€ker investering i vĂ„rt tycke. Även om du byter bil i framtiden kommer du kunna behĂ„lla samma laddbox.

VÄr rekommendation nÀr du vÀljer laddbox Àr att se till sÄ den har typ 2-uttag eller en fast typ 2 kabel.

Hur Àr det mer sÀkert att ladda med en laddbox?

En av de viktigaste frÄgorna kanske. ElsÀkerhetsverket avrÄder att man laddar en elbil via ett vanligt vÀgguttag dÄ det utgör en stor sÀkerhetsrisk.

Överhettning uppstĂ„r nĂ€mligen enkelt dĂ„ eftersom elinstallationer som gjorts kanske inte Ă€r tĂ€nkta att klara av en sĂ„ pass hög belastning under en lĂ€ngre tid.

Å andra sidan har moderna laddboxar inbyggda funktioner för sĂ€kerhet som förebygger sĂ„dana olyckor.

En laddbox kan dessutom kommunicera med bilen – det kan inte ett eluttag.

Laddar du med en laddbox slĂ„s elen enbart pĂ„ nĂ€r du laddar din elbil och den Ă€r ansluten korrekt – inte annars, dĂ„ bryts den.

Sammantaget Ă€r en laddbox inte bara det mest sĂ€kra sĂ€ttet att ladda sin elbil pĂ„ – det gĂ„r Ă€ven snabbast!

RÀcker en 16A som huvudsÀkring för en laddbox?

En laddbox med en kapacitet pĂ„ 3,7kW anvĂ€nder 16A i enfas – nĂ„got som passar de allra flesta utan nĂ„gra större bekymmer. 20A eller 25A Ă€r de vanligaste villasĂ€kringarna i Sverige – alltsĂ„ kan du anvĂ€nda laddboxen utan att behöva vara oroad.

Du kan ladda cirka 2 mils bilkörning i timmen med en 3,7kW-laddbox – laddar du elbilen en hel natt ger det dig cirka 20 mil. Hade du Ă„ andra sidan haft en laddhybrid hade den sannolikt varit fulladdad redan efter nĂ„gra timmar.

En 11kW-laddbox Àr ett mer framtidssÀkert alternativ. DÄ anvÀnder du plötsligt 16A i 3 faser samtidigt vilket Àr optimalt för den som Àger en ren elbil.

Detta dĂ„ du plötsligt kan ladda din elbild med en betydligt högre effekt Ă€n annars ifall du hade Ă€gt en laddhybrid – nĂ„got som inte alltid Ă€r möjligt med 3,7kW.

Var inte oroad dock – en starkare box utgör ingen fara. Det Ă€r alltid bilen som styr och kommunicerar med laddboxen.

Kör du inte mer Àn nÄgra mil per dag alternativt sÀllan kör sÀrskilt lÄngt (uppÄt 30 mil, sÀg, 2 dagar i rad) rekommenderar vi en 3,7kW-laddbox.

Det Ă€r alltid bĂ€ttre att sĂ€kra upp till 20A eller 25A ifall du överstiger detta. DĂ„ kan du plötsligt ladda bilen nĂ€r du vill under dygnets gĂ„ng – samtidigt som du har annat igĂ„ng i hushĂ„llet utan bekymmer.