Installera laddbox i Tullinge

Vi hjĂ€lper dig installera laddbox i Tullinge snabbt som attan ⚡

Det finns i stort sett inga nĂ€mnvĂ€rda laddstationer för elbilsĂ€gare i Tullinge – kommunala och kommersiella laddstationer inkluderat. Detta trots att över 20.000 personer bor i Tullinge kommun.

Med andra ord kan det i egenskap av elbilsÀgare i Tullinge vara en bra idé att investera i en laddbox.

Med vĂ„r hjĂ€lp fĂ„r du inte bara hjĂ€lp att vĂ€lja rĂ€tt laddbox för dina behov – vi hjĂ€lper dig förstĂ„s montera den ocksĂ„ pĂ„ valfri plats – vare sig det Ă€r pĂ„ fasaden, i ditt garage eller en carport du vill ha den monterad.

Som nĂ€mnt ovan – dĂ„ kommunen i stort sett inte erbjuder nĂ„gra laddstationer eller laddstolpar för allmĂ€nheten finns det ingen tillförlitlig publik laddinfrastruktur att tillgĂ„ för den breda massan bosatta i Tullinge.

Du fĂ„r Ă„ka med bilen hela vĂ€gen till antingen FruĂ€ngen, RĂ„gsved eller Älvsjö som nĂ€rmsta orter ifall du vill ladda din elbil.

Det finns fastighetsĂ€gare i Tullinge som monterat laddstolpar sjĂ€lva – tyvĂ€rr Ă€r dessa ofta kopplade till förhyrda parkeringsplatser. Utöver detta finns det inte heller nĂ„gra kommersiella laddstationer som företaget brukar stĂ„ som Ă€gare för.

Sammantaget behöver man i stort sett ha en laddbox eller laddstolpe ifall man Àr bosatt i Tullinge och Àger en elbil dÄ det Àr svÄrt att ladda bilen i nÀromrÄdet.

Vi har sannolikt installerat över 50 laddboxar bara i Tullinge det senaste Ă„ret – behöver du hjĂ€lp med att vĂ€lja laddbox Ă€r det bara att kontakta oss.

Vi har installerat sĂ„ pass mĂ„nga laddboxar vid det hĂ€r laget att vi betraktas som experter. Det spelar ingen roll om du Ă€r en förening, ett företag eller bara en privatperson – vi hjĂ€lper dig ansluta och montera laddboxen pĂ„ sĂ€krast möjliga sĂ€tt.

Du sparar otaliga mĂ€ngder pengar pĂ„ att ha en egen laddbox installerad i Tullinge – plus att du aldrig behöver oroa dig för att batteriet i din elbil stĂ„r tomt.

Fast pris pÄ installation av laddbox i Tullinge

Har vi nÀmnt att vi enbart lÀmnar fasta prisförslag?

Det gör att du som kund vÀldigt enkelt kan ta stÀllning till ifall du vill anlita oss. Utöver detta har vi dessutom konkurrenskraftiga priser pÄ laddboxar inklusive installation. Ingen idé att leta efter ett billigare företag i Àrlighetens namn.

Easee Ă€r en laddbox som Ă€r populĂ€r i Tullinge just nu – Zaptec och Garo likasĂ„.

Alla laddboxar vi sÀljer till dig som konsument hÄller högsta möjliga kvalité och vi strÀvar verkligen efter att du ska bli nöjd.

Alla som det Ă€r tĂ€nkt ska utföra installationen hos dig kommer vara behöriga elektriker – inget snack om saken. För hela projektet kan vi ta ansvar och hjĂ€lpa dig frĂ„n början till slut.

Anlita 08Laddbox ifall du inte vill bli missnöjd.

Anlita oss idag.

I Tullinge har vi mÀngder av nöjda kunder. Vill du bli nÀsta?

Vi styr upp Grönt ROT-avdraget

Är du intresserad av att nyttja Grönt ROT-avdrag vid din installation av laddbox? Det Ă€r nĂ€mligen nĂ„got vi kan hjĂ€lpa dig med.

Just nu kan du erhĂ„lla en kraftig skattereduktion pĂ„ 50% – det hĂ€r Ă€r nĂ„got som inte bara framgĂ„r tydligt pĂ„ fakturan efter installation men Ă€ven nĂ„got vi hjĂ€lper dig ansöka om.

Vanligtvis Àr vÄr pris för installation av laddbox i Tullinge mellan 6000-9000 kr, sjÀlvklart efter skatteavdraget vi nÀmnt ovan pÄ 50%.

Priset kan alltid Ă€ndras nĂ„got beroende pĂ„ dina exakta omstĂ€ndigheter – vi Ă€r dock supertydliga vid prisförslag för att minska eventuella bekymmer.

Är du pĂ„ jakt efter en behörig laddboxinstallatör i Tullinge behöver du inte leta lĂ€ngre – det Ă€r bara att kontakta oss omgĂ„ende.

Oavsett om du Àr en BRF, ett företag eller en privatperson lÀmnar vi en gratis offert.

Vi rycker ut snabbt – du skulle kunna ha din nya laddbox installerad i Tullinge redan inom en vecka.


Just nu finns det oerhört mÄnga olika laddboxar att vÀlja pÄ. De fungerar förstÄs annorlunda. Vissa har olika funktioner, andra har betydligt mer kapacitet.

Genom att vÀlja en laddbox som Àr framtidssÀker kan du vara smart och planera framtiden för ditt hushÄll redan nu.

Det finns vissa saker som Àr avgörande nÀr det Àr dags att vÀlja laddboxmodell. Dessa funktioner Àr vad som gör din laddbox tillförlitlig över tid.

Följande 3 funktioner Àr viktiga nÀr det Àr dags att vÀlja laddbox.

Det första Ă€r att laddboxen klarar av att leverera 22kw och Ă€ven klarar 1-fas som 3-fasladdning utan nĂ„gra större problem. Dynamisk lastbalansering Ă€r ocksĂ„ nĂ„got som vi anser Ă€r kritiskt för varje hushĂ„ll – allt för mĂ„nga snĂ„lar med det.

Den dynamiska lastbalanseringen Àr till stor hjÀlp dÄ den ser till att huvudsÀkringen i din villa eller smÄhus inte löser ut.

NÄgot annat mÄnga glömmer att tÀnka pÄ i sin iver att installera en ny laddbox för sin bil Àr att den lÀmpligen bör vara skalbar. En skalbar laddbox Àr utmÀrkt dÄ du kan ladda fler elbilar pÄ en gÄng.

Att laddboxen Ă€r uppkopplad mot internet börjar ocksĂ„ bli allt mer viktigt – dĂ„ kan du styra den pĂ„ distans och dessutom hĂ„lla den uppdaterad med de senaste apparna med jĂ€mna mellanrum.

För sÀkerhets skull Àr det alltid en bra idé att först stÀmma av med eventuella garage- och markÀgare innan vi kommer ut för installation och montering av laddbox.

Det gör att du verkligen kan sÀkerstÀlla att du har grönt ljus för att gÄ vidare med installationen och att alla blir glada.

Ladda bilen bidraget – ett investeringsstöd för BRF:er

Allt fler BRF:er vill installera laddstolpar. Är du en i Tullinge?

Som BRF kan du via NaturvÄrdsverket fÄ 15.000 kronor i bidrag med laddstation via nÄgot som kallas Ladda bilen-bidraget. HÀr ansöker du om det enklast.

Detta Àr ett unikt bidrag som omfattar bÄde material och arbete.

Teknisk Specifikation – Easee 22 kW

 • Antal faser: 1-fas & 3-fas
 • Laddeffekt 1,4kW – 22kW
 • Kabel eller uttag: Uttag
 • IP-klass: IP54
 • Inbyggd energimĂ€tning: Ja
 • GodkĂ€nd för skatteavdrag: Ja
 • Jordfelsbrytare: Inbyggd jordfelsbrytare B
 • RFID: Ja
 • StĂ€llbar effekt: Ja
 • VarumĂ€rke: Easee
 • Lastbalansering: Nej
 • Appanslutning: Ja
 • Uppkoppling mot molnfunktion: Ja WIFI

5 anledningar till att vÀlja oss:

 • Fast pris pĂ„ installation av laddbox i Tullinge ✅
 • Certifierade elektriker ✅
 • Vi försöker hitta tid samma vecka ✅
 • Kostnadsfri offert ✅
 • Upp till 50% i ROT-avdrag ✅

VĂ„r process ☑

 1. Vi kommer ut ut och inspekterar platsen dÀr du önskar att installera laddboxen.
 2. Vi ser till sÄ att sÀkringarna Àr de rÀtta och att elsystemet fungerar pÄ ett tillfredstÀllande sÀtt.
 3. Vi monterar och installerar laddboxen Ă„t er.
 4. Sedan Àr det bara att börja anvÀnda laddboxen som den Àr tÀnkt att anvÀndas.
 5. Vi ger er sedan Àven service pÄ vÄra laddboxar nÀr ni behöver det.

Vi hoppas verkligen du vĂ€ljer Team 08Laddbox.se för din nĂ€sta installation av elbilsladdare, laddbox eller laddstation i Tullinge 🙏

Hur gÄr installationen av en laddbox till hos er?

1. Vi bokar in en tid som passar.
2. En behörig elektriker hör av sig och utför installationen hos dig pÄ utsatt tid.
3. Vi ser till att bÄde laddbox och eventuell lastbalansering fungerar som den ska.
4. Vi lÄter dig veta nÀr laddboxen Àr installerad.

Hur lÄng tid tar installationen av en laddbox?

VÄra certifierade behöver oftast inte mer Àn en förmiddag pÄ sig att installera en laddbox.

Vad Àr lastbalansering för nÄgot?

Lastbalansering Àr lösningen pÄ att sÀkringen gÄr nÀr du laddar din elbil. Den gör att effekten nyttjas betydligt bÀttre kan man sÀga. Du klarar dig galant pÄ en 16A eller 20A huvudsÀkring med lastbalansering.

NÀr husets elförbrukning Àr hög, exempelvis pÄ dagen, sÄ hjÀlper lastbalanseringen i den bemÀrkelsen att laddboxen inte gÄr pÄ full effekt dÄ du samtidigt nyttjar annat i huset parellelt.

Med hjÀlp av lastbalansering kan du fÄ din laddbox att istÀllet nyttja det lediga utrymmet mellan förbrukningen i ditt hus och huvudsÀkringen.

Å andra sidan ges dĂ€remot mer effekt för laddning av din elbil nĂ€r ditt hushĂ„ll inte förbrukar lika mycket el – exempelvis under natten.

Fast eller lös kabel för laddboxen?

Vi rekommenderar de flesta av vÄra kunder en laddbox med en lös kabel. Naturligtvis har bÄda alternativen för- och nackdelar, och vi anser helt enkelt att en lös kabel erbjuder fler fördelar. Du kan helt sonika ta med dig en lös kabel nÀr du Àr ute och Äker med bilen.

Å andra sidan gĂ„r inte en kabel att lĂ„sa fast att stjĂ€la vilket kanske ocksĂ„ Ă€r nĂ„got du vĂ€rdesĂ€tter.

Oavsett vilken typ av kabel du vÀljer Àr en framtidssÀker laddbox svaret.

Notera att du kan behöva köpa en ny lös laddkabel ifall du exempelvis köper en ny bil och uttaget för att ladda den finns pÄ annan plats. Se bara till att den har rÀtt specifikationer för dina behov.

Vissa har oturen att backa över sina lösa kablar – skulle det ske slipper du höra av dig till en elektriker för hjĂ€lp utan kan helt sonika köpa en ny bara och dĂ€rmed sjĂ€lv byta ut kabeln vid behov.

Vad gÀller för grönt teknikavdrag?

Grön rot eller grönt teknikavdrag som det Ă€ven kallas gĂ€ller – som du sĂ€kert insett – bland annat installation av laddbox hemma. Det liknar rot- och rutavdraget mĂ„nga av oss redan Ă€r bekanta med. För bĂ„de material- och arbetskostnader kan du fĂ„ avdrag med upp till 50% förutsatt att du installerar en smart laddbox hemma i Stockholm.

Dock gĂ€ller endast avdraget ifall du köper bĂ„de laddbox och tjĂ€nst av samma leverantör – vilket sjĂ€lvfallet Ă€r nĂ„got vi pĂ„ 08Laddbox kan hjĂ€lpa dig med.

Notera vad avdraget inte omfattar: kostnader för resor, utrustning (verktyg exempelvis) eller nÄgon form av administration i samband med installationen.

Planerar du pÄ att installera solceller eller batterier nÄgon gÄng kan du nyttja Grön Rot-avdraget Àven dÄ.

VĂ„rt paket innehĂ„ll valfri laddbox samt installation och montering av den – vi gör alltid avdraget innan vi skickar fakturan till dig som kund.

För övrigt mÄste du Àga din lÀgenhet/ditt radhus/din villa för att kunna nyttja avdraget.

Hur lÄng Àr Àr leveranstid pÄ laddboxar?

Vi har bokstavligen talat alltid laddboxar pÄ lager varför vi ofta erbjuder installation inom 7 dagar. VÄrt mÄl Àr att bli den bÀsta och snabbaste laddboxinstallatören i Stockholm.

Vad Àr en smart laddbox för nÄgot?

En smart laddbox Ă€r helt enkelt en laddbox med en möjlighet att koppla upp sig mot internet. Detta gĂ„r att göra pĂ„ 3 olika sĂ€tt – antingen via kabel, 4G eller WiFi.

Det finns mĂ€ngder av smarta funktioner hos en smart laddbox – du kan bland annat enkelt se din elförbrukning samt mycket annan statistik som kan vara intressant ifall du Ă€ger en elbil.

Notera att det pĂ„ marknaden finns mĂ€nger av laddboxar som inte kan ansluta till internet – nĂ„got som gör att de inte Ă€r möjliga att anvĂ€nda det gröna ROT-avdraget för.

Den största fördelen med en laddbox uppkopplad mot internet Ă€r att du kan kontrollera den pĂ„ distans med enkelhet – exempelvis om du har en iPhone.

Du kan dessutom koppla pÄ diverse appar och tjÀnster för att ytterligare optimera din laddning vid behov. I framtiden öppnar du Àven upp för möjligheten att kunna koppla den till fördelaktiga, nya system som slÀpps.

Vilken laddbox bör man installera hemma?

Man utgĂ„r ofta frĂ„n sina nuvarande behov nĂ€r man vĂ€ljer att installera en laddbox. VĂ€lj en framtidssĂ€ker laddbox istĂ€llet. Försök förutspĂ„ din framtid och utgĂ„ frĂ„n dina framtida behov – det sparar dig mĂ€ngder av pengar i lĂ€ngden.

Laddboxar som klarar att leverar upp till 22kw samt klarar bĂ„de 1- och 3-fasladdning Ă€r en framtidssĂ€ker investering i vĂ„rt tycke. Även om du byter bil i framtiden kommer du kunna behĂ„lla samma laddbox.

VÄr rekommendation nÀr du vÀljer laddbox Àr att se till sÄ den har typ 2-uttag eller en fast typ 2 kabel.

Hur Àr det mer sÀkert att ladda med en laddbox?

En av de viktigaste frÄgorna kanske. ElsÀkerhetsverket avrÄder att man laddar en elbil via ett vanligt vÀgguttag dÄ det utgör en stor sÀkerhetsrisk.

Överhettning uppstĂ„r nĂ€mligen enkelt dĂ„ eftersom elinstallationer som gjorts kanske inte Ă€r tĂ€nkta att klara av en sĂ„ pass hög belastning under en lĂ€ngre tid.

Å andra sidan har moderna laddboxar inbyggda funktioner för sĂ€kerhet som förebygger sĂ„dana olyckor.

En laddbox kan dessutom kommunicera med bilen – det kan inte ett eluttag.

Laddar du med en laddbox slĂ„s elen enbart pĂ„ nĂ€r du laddar din elbil och den Ă€r ansluten korrekt – inte annars, dĂ„ bryts den.

Sammantaget Ă€r en laddbox inte bara det mest sĂ€kra sĂ€ttet att ladda sin elbil pĂ„ – det gĂ„r Ă€ven snabbast!

RÀcker en 16A som huvudsÀkring för en laddbox?

En laddbox med en kapacitet pĂ„ 3,7kW anvĂ€nder 16A i enfas – nĂ„got som passar de allra flesta utan nĂ„gra större bekymmer. 20A eller 25A Ă€r de vanligaste villasĂ€kringarna i Sverige – alltsĂ„ kan du anvĂ€nda laddboxen utan att behöva vara oroad.

Du kan ladda cirka 2 mils bilkörning i timmen med en 3,7kW-laddbox – laddar du elbilen en hel natt ger det dig cirka 20 mil. Hade du Ă„ andra sidan haft en laddhybrid hade den sannolikt varit fulladdad redan efter nĂ„gra timmar.

En 11kW-laddbox Àr ett mer framtidssÀkert alternativ. DÄ anvÀnder du plötsligt 16A i 3 faser samtidigt vilket Àr optimalt för den som Àger en ren elbil.

Detta dĂ„ du plötsligt kan ladda din elbild med en betydligt högre effekt Ă€n annars ifall du hade Ă€gt en laddhybrid – nĂ„got som inte alltid Ă€r möjligt med 3,7kW.

Var inte oroad dock – en starkare box utgör ingen fara. Det Ă€r alltid bilen som styr och kommunicerar med laddboxen.

Kör du inte mer Àn nÄgra mil per dag alternativt sÀllan kör sÀrskilt lÄngt (uppÄt 30 mil, sÀg, 2 dagar i rad) rekommenderar vi en 3,7kW-laddbox.

Det Ă€r alltid bĂ€ttre att sĂ€kra upp till 20A eller 25A ifall du överstiger detta. DĂ„ kan du plötsligt ladda bilen nĂ€r du vill under dygnets gĂ„ng – samtidigt som du har annat igĂ„ng i hushĂ„llet utan bekymmer.